Jornada Territorial de presentació d’Impuls a la Lectura

Un dels objectius estratègics del Pla de Govern és millorar l’èxit escolar mitjançant el desenvolupament de la competència lectora. En aquest sentit, el Departament d’Ensenyament participa en el Pla nacional de lectura i posa a disposició dels centres un ventall d’orientacions, pautes, assessorament i formació, adreçat al professorat.

En aquesta primera fase que s’inicia aquest curs, diversos centres del nostre servei territorial han estat inclosos per participar en l’Impuls de la lectura. Per tal de presentar aquesta proposta i l’oferta formativa que l’acompanya, es va convocar aquests centres a la Jornada Territorial de presentació que va tenir lloc el passat dia 16 de desembre a la Sala Polivalent.

A continuació podeu consultar els enllaços de la presentació i les fotografies de la jornada.

Pla d’Impuls a la Lectura

Impuls a la lectura

Formació i activitats per a educació infantil, primària i secundària

Aquest article ha estat publicat en Formació, Llengües. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.