EXPRESSIÓ ESCRITA A SISÈ: L’ENTREVISTA

ELS ALUMNES DE SISÈ JA HAN COMENÇAT LES SESSIONS D’EXPRESSIÓ ESCRITA EN GRUP PARTIT. AQUÍ ELS VEIEU TREBALLANT L’ENTREVISTA.

HEM VIST DOS VÍDEOS EXPLICATIUS, UN SOBRE QUÈ ÉS UNA ENTREVISTA I LES SEVES CARACTERÍSTIQUES, I UN ALTRE SOBRE LA TEORIA DE LES INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES. ELS DOS ELS HEM COMENTAT A CLASSE ENTRE TOTS DE MANERA ORAL.

DESPRÉS, ELS ALUMNES S’HAN POSAT A PENSAR QUIN TIPUS DE PREGUNTES REALITZARAN ALS SEUS COMPANYS PER A CONEIXE’LS MILLOR, I A MÉS, PER SABER QUINES DE LES DIFERENTS INTEL·LIGÈNCIES SÓN LES QUE PENSEN QUE TENEN MÉS DESENVOLUPADES.

 

Aquest article ha estat publicat en , Català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *