Visita al Parlament de Catalunya (6è de Primària)

Els alumnes de sisè van realitzar una sortida relacionada amb l’àrea de Medi Social. Van anar a visitar el Parlament de Catalunya, que està situat al Parc de la Ciutadella. Allà van realitzar un taller per a conèixer el funcionament d’aquesta institució i van simular ser diputats per un dia. Va ser molt interessant, ho van fer molt bé! I a més els van felicitar per la bona expressió oral que tenen els alumnes del grup. Compartim amb vosaltres dues imatges: una de l’escala interior de l’edifici i l’altra, de la cambra dels diputats.

Aquest article ha estat publicat en , Català, General, Medi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *