Sortida al Poble Espanyol

El dia 18 d’abril els nens i nens de Cicle Superior varem visitar el Poble Espanyol de Barcelona. Es tracta d’un recinte obert amb diverses construccions representatives de les diferents zones d’Espanya.  Un treballador molt simpàtic i “cañón” es va oferir a guiar-nos per tot el recorregut del poble. Varem aprendre diferents tipus d’art arquitectònic com el el Mudéjar, el Barroc, el Rococó (Barroc a lo bèstia), o les columnes salomòniques. A més, també varem representar algunes històries populars com la llegenda de Sant Jordi interpretant el drac, el cavaller i la princesa. ‘Ta xulo eh!?

Aquest article ha estat publicat en , 5è i 6è, , General, setmana cultural. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *