SORTEIG CHAMPIONS

Fatima Ortí 

El passat 19 de desembre es va realitzar el sorteig dels vuitens de final de la Champions a Suissa.El partit més difícil per als equips espanyols el trobem amb el Reial Madrid – Liverpool, on els blancs hauran de superar primer “els reds” a casa per tenir la eliminatòria encaminada. Sens dubte un partit difícil i emocionant.El Vila-reial s’enfrontarà al Panathinaikos, l’equip més “feble” del torneig, amb el primer partit a Grècia. Els de la Plana busquen el pas a quarts i saben que són els favorits, tot i haver quedat segons de grup.L’ Atlètic de Madrid jugarà contra l’Oporto, rival de categoria similar. El primer enfrontament també serà fora de casa. Els matalassers saben que serà una eliminatòria força igualada.Per altra banda, el Barça juga amb el rival més assequible que li podia tocar: l’Olimpique de Lyon i amb el factor camp a favor. Un partit per gaudir del bon futbol que estan oferint fins ara els blaugranes, que són els favorits per passar l’eliminatòria.Els partits es jugaran al mes de febrer a tres quarts de nou del vespre.

Fotografia: http://4.bp.blogspot.com/_41ZQVx2CEa8/SJtckJ86bQI/AAAAAAAAApg/uOf7L5_jmcg/s320/Sorteo+Champions.jpg

Deixa un comentari