Diagnostiquen un tumor cerebral a Severiano Ballesteros

Fatima Ortí 

severiano.jpgEl passat 6 d’octubre de 2006 el golfista va ser ingressat a l’hospital La Paz de Madrid per una pèrdua de consciència i una setmana després va comunicar a tots els mitjans de comunicació que tenia un tumor cerebral.

El dia 14 del mateix mes el doctor Isla li va estripar el tumor, però això va desencadenar un edema cerebral que el va fer restar a la UCI durant uns quants dies, fins que el van haver d’operar de nou, aquest cop per actuar sobre l’edema i un hematoma intracerebral a més de estripar algunes restes del tumor. Després va tornar a la UCI fins al 2 de desembre que va ser sotmès a una nova intervenció quirúrgica.

Després de dos mesos molt durs a l’hospital, Seve aconseguia l’alta medica el 9 de desembre, disposat a passar les festes nadalenques a casa, gaudint de la família, sense oblidar el tractament de quimioteràpia que ha de seguir.

Actualment Ballesteros ha anunciat que vol tornar a treballar: agafarà la capitania de l’equip europeu l’any 2010 per al Royal Trophy. Aquest any ha estat substituit per José María Olazábal que espera poder-ho fer igual de bé que Seve, ja que compta amb els seus ànims i recorda les instruccions que li va donar. Severiano va donar dos anys consecutius la victòria a l’equip europeu (2006 i 2007).

Fotografia: http://www.elcandelero.es/deportes/blog/index.php?/archives/2007/07/P2.html

Deixa un comentari