Inspiració per iniciar una història en format “narrative“

Aquí trobareu dues imatges per iniciar una història. Vosaltres decidireu els personatges però la ubicació i situació inicial és la que trobareu en els arxius JPG adjunts.

Imatge retocada amb Pixlr. He afegit una imatge base (paisatge) i a sobre he superposat una capa d’una altra imatge (nens amb dispositius). He retallar aquesta segona imatge amb Intel·ligència artificial i he aplicat L’efecte “Glitch” per tal de simular que els nens estan en un altre món.

Imatge retocada amb Pixlr. He afegit un efecte d’intensitat de color, he seleccionat una part del text per que quedés borrosa i he introduït un text predissenyat, canviant la paraula “Get” per “Write”. A més a més, he retallat la imatge per eliminar part del cos de l’alumne.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *