Viu la Geologia, per a un alumne de l’INS La Segarra

L’alumne  de primer de batxillerat científic, Jan Pomés López , de l’institut La Segarra de Cervera ha estat seleccionat per participar en l’activitat “Viu la Geologia” que ofereix la Universitat de Barcelona, del 18 al 20 de juny d’enguany.

És un curs dirigit a aquells  estudiants de ciències que tinguin  inquietuds per la muntanya i la  natura, i que vulguin viure durant uns dies la feina de geòleg i d’enginyer geòleg  treballant amb l’equip de recerca en geologia marina i utilitzant aparells de geofísica per conèixer el subsòl, sense foradar-lo i obtenir dades que després es treballaran amb els ordinadors a la facultat. També podran treballar als laboratoris de la facultat amb minerals i roques.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *