Premis Baldiri Reixach

 

foto baldiri escoles_ZER_bloc

La ZER la Segarra va rebre un dels 14 Premis Baldiri Reixac de la modalitat de d’Escoles dotat amb 3.300€ a l’ acte que va tenir lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona, el dimarts 4 de juny.

L’acte de lliurament dels premis el van presidir la consellera d’Ensenyament, l’Hble. Sra. Irene Rigau i la presidenta de la Fundació Lluís Carulla, Montserrat Carulla.

L’equip directiu de la ZER i les directores i mestres de les escoles que la formen (l’ESC de St. Antolí, l’ESC de Les Pallargues, l’ESC de Sanaüja i l’ESC de Sant Ramon) van assistir a recollir aquest prestigiós premi atorgat per l’estímul, el reconeixement i l’ús de la llengua catalana en la tasca docent realitzada.

La ZER també va ser premiada en la modalitat d’Alumnes amb el treball de la tipologia de text “la biografia”, realitzat per tots els/les alumnes dels centres escolars que la formen. En la mateixa modalitat, l’escola de les Pallargues, a nivell particular, també va rebre el reconeixement pel projecte dut a terme pels seus alumnes de cicle mitjà anomenat “La granja” . El lliurament d’aquests guardons va ser el passat diumenge 2 de juny a l’Espluga de Francolí, on van poder assistir-hi els mestres i els propis alumnes acompanyats pels pares.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *