L’Institut La Segarra amb la Marató

Un grup d´alumnes i professors de l´Institut la Segarra de Cervera ha decidit posar en marxa una campanya solidària a favor de la Marató de TV3, que enguany destinarà tots els fons a la lluita contra el càncer.

La iniciativa consisteix en vendre unes butlletes solidàries , a 2 euros, per a un sorteig públic, a celebrar el 21 de desembre en el propi centre. Els tres premis consisteixen en una samarreta de l’equip de bàsquet del Joventut de Badalona, signada pels seus jugadors,  i dues entrades per a presenciar un partit de l’Assignia Manresa.

Els números premiats es publicaran a la pàgina web del centre www.ieslasegarra.com, així com també a la premsa local, i els guanyadors podran passar a recollir el seu premi a l’Institut fins al 15 de gener.

Les butlletes es vendran arreu de Cervera i als pobles veïns.  Els alumnes i personal del  centre també podran fer donacions a les hores del pati, ja que s´ha habilitat un punt de venda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *