Presentació dossier didàctic

red18stamaria red6sta-maria

El dilluns dia 31 de maig ha estat presentat oficialment un nou dossier, el núm. 3,  de la col·lecció de materials didàctics per al coneixement del Patrimoni comarcal, que està dedicat a l’església de Santa Maria de Cervera. Aquest dossier ha estat editat pel Centre de Recursos Pedagògics, del Servei Educatiu de la Segarra.

L’activitat s’emmarca dins el III Pla de Dinàmica Educativa, que té entre els seus objectius el de facilitar l’apropament didàctic als diferents recursos existents a la comarca.

L’acte va comptar amb la presència d’un nombrós grup de professorat i de representants de la Inspecció educativa, que van seguir les explicacions de la Teresa Salat , historiadora de l’art, que ha assessorat el grup de treball encarregat de l’elaboració de la publicació. Les autores de la mateixa són les professores Mª Pilar Blasco, Laura Fernández, Mª Àngels Montané i Mariona Solé.

El material editat es complementa amb una Guia del professor digital i un CD d’imatges, properament disponibles en aquest mateix espai web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *