Programa cultural del PEE de Cervera

st-jordi-cartell-colors.jpg

Dins el Pla educatiu d’Entorn de Cervera, s’han programat un seguit d’activitats pel mes d’abril que formen part de l’activitat acadèmica interna dels centres. Per la seva projecció externa, en destaquem l’exposició Contem-ho. Es tracta d’una iniciativa que implica tots els centres educatius de la ciutat i compta amb la necessària col·laboració de l’Associació de comerciants. Del 19 al 27 d’abril s’exposaran en els aparadors dels comerços els llibres que alumnes i pares hagin volgut recomanar.

La idea és promoure la cultura i implicar la comunitat educativa en projectes de ciutat.Una altra activitat, oberta al públic, és la dels Contes per a adults, prevista pel 8 d’abril (de 15 a 17 hores), a l’Auditori municipal. Consulteu el Dietari d’aquest Full informatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *