Bona ortografia sense esforç

Davant d’una quarantena de professionals, el mestre i psicopedagog Daniel Gabarró va impartir el proppassat divendres dia 7 de març, a Guissona, una interessantíssima conferència sobre aquest tema. El conferenciant és autor d’uns innovadors materials que faciliten un important descens de les faltes ortogràfiques (entre un 50 i un 80 %) en aproximadament un trimestre. Es basen en el treball de la memòria visual, autèntica clau d’aquest aprenentatge. Us els podeu descarregar lliurement des de la seva web www.danielgabarro.cat

Existeix versió castellana a www.aprenderortografia.com. També podeu consultar www.ortografia.cat. Alguns centres de la comarca ja els utilitzen. Sincerament: creiem que es mereixen l’oportunitat d’una major difusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *