Les meues primeres reflexions

Avui és el primer dia que intento fer un article en un bloc. De fet, no n’havia tingut mai cap necessitat, perquè encara que m’agrada escriure, no m’agrada que tothom vegi el que escric.

M’ha fet gràcia perquè he mirat un bloc d’una noia que s’anomena a ella mateixa lingüista, i explicava una sèrie d’anècdotes que li han passat arreu dels Països Catalans, com ara un noi que va demanar un bitllet d’avió en català i la venedora li havia dit: “No te entiendo”.

Llavors, el noi li va tornar a demanar i ella li va respondre un altre cop que no l’entenia, això unes quantes vegades; fins que el noi com que s’havia enfadat, agafa i li demana el llibre de reclamacions. Aleshores sí que va reaccionar i ell li diu: ” no deies que no m’entenies? Doncs, ara ho sabràs perquè sóc advocat”.

Deixa un comentari