Material gràfic mostra 2009

IES TORRE DEL PALAU

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/fV--jmfRhCU" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

 

El Taller de Teatre de l’IES Torre del Palau va representar la comèdia Penes d’amor Perdudes de W. Shakespeare. La Companyia està formada per 15 actors i actrius de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat i dirigida per Rosa Ponsarnau. L’obra ens presenta la Cort d’un jove rei navarrès  que convenç als seus companys per dedicar tres anys de la seva vida només a l’estudi, sense poder didicar-se a qualsevol dels plaers carnals i a la companyia de les dones. Un dels amics li recorda al rei que aviat rebran la visita de la princesa de França amb les seves acompanyants. A partir d’aquí comencen els embolics als quals se sumen altres personatges: Don Armado, Jaquineta. El Taller de Teatre ha realitzat una adaptació de l’obra original tot incorporant cançons i projecccions.

IES CAVALL BERNAT


[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/Vdb6Fkp5GfI" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

 

La Companyia de Teatre de l’IES Cavall Bernat està dirigida per Manoli Yera. Els alumnes que hi particpen cursen diferents nivells de l’ESO i Batxillerat. Aquest any han reprsentat l’obra El enfermo imaginario de Moliere. Al costat dels vestits d’època la companyia ha incorporat com lús de les ombres xinesques.

IES EGARA

 

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/to5hqquy8I8" width="425" height="350" wmode="transparent" /]


La Companyia de Teatre de l’IES Egara ha representat l’obra Aquí no paga ni Déu de Dario Fo. La direcció del grup corre a càrrec de Jaume Cabanes.

 

IES BLANXART

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/68BCYOgoibs" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

La Companyia de teatre de l’IES Blanxart està formada per a actors i actrius de l’ESO i Batxillerat. la direcció de la Companyia corre a càrrec de Moanoli Yera. Aquest any han representat l’obra Setze jutges. L’acció se centra en un curiós judici i als diferents personatges que van passant davant del tribunal. Una de les incorpoaracions tècniques ha estat l’ús de la llum negra i les projeccions.

 

IES DE VILADECAVALLS

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/5uB6JAnk0bc" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

 

La Companyia de l'IES Viladecavalls està formada pels alumnes de 4t d'ESO del projecte de teatre i els de 1r de Batxillerat d'Arts Escèniques. El director és José Antonio Aguado. Enguany l'obra representada ha estat San Juan de Max Aub. 

 

MONTSERRAT ROIG

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/ZKeYfAbj16M" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

 

La Companyia de teatre de L’IES Montserrat Roig ha participat per primer cop en al Mostra. L’obra que han representat al teatre Alegria ha estat Calidoscopi una obra que és la suma de petites peces teatrals oon l’humor, el suarrealisme i la ironia i són molt presents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *