Tarda Xic a Sant Vicenç dels Horts

Hi ha prevista la celebració d’una tarda XIC a la zona del SE Baix Llobregat 6 (Sant Vicenç dels Horts), el proper 13 de maig a les 17:00h, amb la presentació de l’aportació “Transformació del centre en Comunitats d’Aprenentatge” a càrrec de l’equip docent de l’escola Mare de Déu del Rocío de Sant Vicenç dels Horts.

L’activitat versarà sobre com implementar a l’escola les activitats avalades per la comunitat científica internacional que condueixen, en qualsevol context, a l’atenció a la diversitat i a l’èxit educatiu en una comunitat d’aprenentatge: Grups interactius, tertúlies literàries dialògiques, formació de familiars, resolució dialògica de conflictes,socialització preventiva de la violència “violència 0 des del 0 anys”, potenciant l’aprenentatge dialògic.

Si esteu interessats us podeu inscriure al següent enllaç

Tarda Xic a Sant Vicenç dels Horts

Aquest article ha estat publicat en General, Intercanvi. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *