Tancament d’aquest bloc

Tanquem definitivament aquest bloc. Des d’ara totes les noticies les trobareu al nostre web

WEB SE CASTELLDEFELS

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Bones vacances !!!! us esperem al setembre

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Edurecerca 2016

edurecerca2016

El 20 de juny, a la Sala Ibèria de Sant Feliu de Llobregat, va tenir lloc el lliurament de premis Edurecerca. L’alumne Guillem Susino Agea, de l’Institut J. L. Sert va guanyar en la modalitat Parc Agrari.

Moltes felicitats a tots els alumnes, els treballs de recerca dels quals van ser finalistes en aquests premis.

Publicat dins de Experiències, Secundària | Deixa un comentari

CRAM

La Fundació CRAM és una entitat privada sense ànim de lucre dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que l’habiten. Les seves línies d’actuació són la clínica i rescat de fauna marina , la investigació i conservació d’espècies i ecosistemes marins , i la sensibilització a favor de la conservació dels nostres mars i oceans.

Activitats educatives

Publicat dins de Recursos | Deixa un comentari

Experiències a l’Escola J. Verdaguer

Volem compartir amb vosaltres el treball que s’ha fet a l’Escola J. Verdaguer relacionant Scratch i Bee Bots

Publicat dins de Experiències, Primària | Deixa un comentari

Enxarxats!!!!!

 

El passat dia 3 de juny es va celebrar a la Biblioteca Ramón Fernández Jurado de Castelldefels la final del joc Enxarxats entre les escoles Jacint Verdaguer i Torre Barona. Finalment el més “enxarxats” van ser l’Escola Torre Barona, moltes felicitats.

Volem agraïr a tothom la seva participació. Gràcies escoles Els Pins, J. Guinovart, J. Verdaguer, L. Vives, Margalló i Torre Barona per la vostra participació.

 

Publicat dins de Experiències | Deixa un comentari

III Jocs Florals escolars de Catalunya

Img_0721_web

Aquest 19 de maig s’ha celebrat, a l’Ins J. Blume d’Esplugues de Llobregat, la fase territorial dels III Jocs Florals escolars de Catalunya. Moltes felicitats a tots els alumnes de les nostres escoles que van arribar a aquesta fase i, una menció especial a l’alumne de l’Institut Mediterrània, que concursava per la categoria F, i que ha estat seleccionat per passar a la fase nacional.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

XII certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta

Certamen lectura en veu alta

El passat 8 d’abril de 2016 es van celebrar a El Prat de Llobregat els quarts de final del Dotzè Certamen Nacional Infantil i Juvenil de lectura en veu alta organitzat pel Departament d’Ensenyament i Fundació Enciclopèdia Catalana. En aquesta edició s’han inscrit 765 centres educatius de tot Catalunya. La final de Catalunya tindrà lloc el 31 de maig al Teatre Nacional de Barcelona.

A l’acte, realitzat a l’Espai Cultural Cèntric del Prat de Llobregat, hi van participar 7 centres educatius de primària i secundària mireu els vídeos de l’acte

Vídeos

Publicat dins de Experiències, Jornades | Deixa un comentari

La Finestra

La Finestra

Taula rodona “Quan la vida entra a l’aula” i presentació de La Finestra

El proper 19 de maig, a les 17:30 a la Sala d’actes de l’Institut Mediterrània de Castelldefels (Carretera de la Sentiu, 2) , esteu convidats a conèixer el projecte “La finestra” i participar en la taula rodona i el posterior debat que faran amb:

  • “La renovació pedagògica de la República. Què n’hem recuperat?” a càrrec de M. Josep Udina, mestra i psicòloga. Membre de la Fundació Marta Mata.
  • “La cooperativa escolar com a eina de cohesió i aprenentatge” a càrrec de Montserrat López, tutora d’infantil de l’escola Virolai de Puigdàlber i especialista d’educació especial i Josep Rius, director de l’escola Virolai i tutor de d’infantil i primària.
  • “Acompanyar en el descobriment, un repte apassionant” a càrrec de Marilú Casado, mestra d’educació infantil.

+informació

Publicat dins de Experiències | Deixa un comentari

Edumet

Què pòdem trobar a Edumet?

Estacions

Estacions

Una xarxa d’estacions automàtiques i un altra d’observadors proporcionen dades recollides en escoles d’educació primària i secundària de tota Catalunya.

Gràfics

Gràfics

Accès a dades meteorològiques de diferents estacions per establir comparacions entre elles i les seves variables.

Activitats

Activitats

Proposta d’activitats relacionades amb diverses àrees del curriculum per treballar i comprendre fenòmens meteorològics a partir de l’experimentació i de les dades recollides.

 

Publicat dins de Primària, Recursos, Secundària | Deixa un comentari