NOMBRES DE BONA FAMÍLIA

 ACTIVITATS PER A TOTA LA FAMÍLIA.
US HO RECOMANEM!!!

cosmocaixaQuè tenen en comú una Ilagosta, un cotxe i una bombolla de cava? I dues cadires amb dues mans i dos peus? La família dels nombres ens ha acompanyat des de l’època primitiva i encara avui està al servei del nostre progrés. Al llarg de cinc mil.lenis, han anat sorgint les diferents famílies de nombres per resoldre problemes que exigien cada vegada més creativitat: els nombres naturals, els nombres enters, els nombres racionals, els nombres reals i els nombres complexos.

El desenvolupament numèric ha permès comptar, ordenar, situar, comparar, repartir, calcular, codificar .. i disposar d’un llenguatge que avui és essencial, tant per a la vida quotidiana com per al desenvolupament de la ciència i la tècnica.

Exposició i activitats per a tota la família a COSMOCAIXA fins el 31 de maig. Sicliqueu damunt la imatge accedireu a tota la informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *