Auem het un panneu deth creishement!!

Nosati, es escolans de 2au, ena classe d’experiencies  auem  het un panneu deth  creishement. Prumer auem agarrat a ua  mainada de 2au que se ditz Maria, e l`auem eth  era siloeta. Dempús auem agarrat a ua de 4au que se ditz Cristina. Auem agarrat a ua   de  P.3, que se ditz Alba e l´auem het tanben era siloeta. E ath finau auem agarrat a ua de  p.5  que  se  ditz  Alba. Dempús auem repassat  es siloetes des quate mainades tamb rotolador. L’auem pintat tamb ceres e l’auem barnisat e dempús l’auem deishat shugar. Dempús auem retalhat era siloeta de cada mainada e auem escrit eth nòm e es ans damb rotolador. Era senhoreta les a metut ena paret. Auem het eth titol damb cartolina, les auem retalhat, e les auem pintat damb pintura de colors.

Escrit ellaborat per: Carmen Almeida, Cristian Cau e Maria Peremartí

Imatges dera ellaboración deth nòste paneu     camaradefotos.gif camaradefotos.gif

Leave a Reply