Programació setmana de l’1 al 8 de juny

Bon dia famílies, nens i nenes de P4!

Avui comencem la setmana donant la benvinguda al mes de juny!!!  😀 I per tant, us presentem el nou poema que anirem treballant.

Aquí us deixo el vídeo

Aquesta setmana, a l’escola treballarem des de p3 fins a 6è aspectes relacionats amb el Medi Ambient i és que el pròxim dia 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient. Per això, en p4 treballarem el conte “De què fa gust la lluna?” i la importància que té el treballar conjuntament, ja que com el planeta és de tots, junts aconseguirem tenir un planeta millor.

Us deixem aquí les propostes per a aquesta setmana i un arxiu adjunt que necessitareu per a fer alguna de les activitats proposades.

Programació setmana de l’1 al 8 de juny

Nom companys i companyes

A més, continuarem amb la nostra participació en la FESTA DEL MITJÒ, encara que enguany amb nou format (tot per prevenció i salut degut a la covid-19), ho continuarem celebrant encara que sigui de manera diferent. Aquesta setmana us proposem fer una BANDEROLA DE MITJONS per decorar el nostre balcó, finestres o qualsevol obertura al cel, posem un en un enllaç dins de la programació, però hi podreu ser tan originals com vullgueu: pintat, decorat amb roba, amb trossos de paper, amb fils o llanes… esperem veure les vostres fotos dinosaures!  🙂

Així doncs, esperem que les propostes que us fem arribar avui us agradin i gaudiu d’aquesta setmana!  😆

Els mestres de la classe dels dinosaures 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *