Programació setmana del 18 al 25 de maig

Bon dia dinosaures!

Aquesta setmana, a més de les nostres propostes setmanals, treballarem a nivell de centre el centenari de Gianni Rodari, per a aquells que no el conegueu, va ser un escriptor, periodista, mestre i pedagog italià, creador d’una fantàstica literatura infantil i juvenil. Rodari, utilitzant les seves pròpies obres i unes altres ja creades, emprava diferents tècniques perquè els nens i nenes treballessin la imaginació, la fantasia i la creativitat.

Utilitzant una de les tècniques d’aquest conegut autor, “els contes a l’inrevés”, aquesta setmana treballarem el conte de “Contes a l’inrevés”, basat en un conte clàssic però contat de manera molt diferent a la que normalment estem acostumats a escoltar.

A més, en la connexió meet que tinguem el dimecres, també posarem en pràctica altra de les tècniques de Rodari, “l’amanida de contes” segur que us encantarà, és súper divertida!

Us deixem aquí les propostes per a aquesta setmana i dos arxius adjunts que necessitareu per a fer alguna de les activitats proposades.

Programació setmana del 18-05 al 25-05

Fitxa comptem síl-labes

Quants n’hi ha, com s’escriu

Un petó molt fort  i que tingueu un bon començament de setmana  😉

Ens veiem el dimecres al meet!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *