Idees per a pasqua

Bona tarda nens, nenes i families de P4!

Espero que estigueu molt bé. Com sabeu, la setmana que ve comença el període de vacances de Pasqua, així que aprofito per a deixar-vos una idea que podeu fer a casa durant aquestes estranyes vacances. És una recepta que jo també vaig a fer a ma casa, junt amb la família, i després us mostraré el resultat.
I sabeu de què és la recepta?

Doncs de la mona de pasqua!

 

Espero que us animeu, i fins i tot qui s’atreveixi que m’envií el resultat, o algun arxiu on m’expliqui l’experiència, com ho va fer, o si li va agradar, jo també us enviaré el meu resultat final. A més, aquí teniu una cançó perquè us animi ha fer aquestes mones.

Endavant dinosaures, espero veure totes les vostres mones!

PD. Guardeu tots els taps d’ampolles i brics de llet, etc. que després de pasqua farem moltes coses amb ells.  😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *