Quotidiafonismes

Avui 10 de gener, l’alumnat de Cicle Superior s’ha desplaçat a l’Auditori de Vilafranca per veure l’espectacle Quotidiafonismes, a càrrec de la Co. Bufa@Sons.

És possible fer música amb una regadora, una escala, una crossa, una cadira o, fins i tot, amb una tanca? Tres músics s’uneixen per oferir un concert únic i de gran qualitat que s’acabarà convertint en una master class plena d’humor a ritme de blues, jazz i música popular.

Els membres de Bufa&Sons tenen una dilatada carrera professional i han col·laborat amb una extensa varietat d’artistes i bandes com Maria del Mar Bonet, Chambao, Silvia Pérez-Cruz, Carles Santos, La Fura dels Baus, Lídia Pujol, Miquel Gil, Eliseo Parra, Jorge Drexler, Kepa Junquera, Coetus… i un llarg etcètera.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *