English tasks

Bona tarda a tothom!
Com recordareu, els últims dies vam estar treballant els verbs en passat en anglès. N’hi ha que són regulars, és a dir, segueixen una norma per transformar-los del present al passat (call, called; play, played; jump, jumped…). Però també hi ha uns altres que no segueixen cap norma i s’han de saber de memòria. De moment us deixo dos vídeos

English Grammar For Beginners – Regular Verbs In Past Simple Tense,

Past Simple Form – Regular verbs- English Language

on s’explica com hem d’escriure els verbs regulars en passat, un pdf i algunes activitats online per practicar ( ICT 7th session 19 4 16). Aquesta feina també és per anar fent-la abans de que comenci el tercer trimestre.

Fins aviat!

DEL PDF FEU NOMÉS LA PRIMERA PART (PAST SIMPLE REGULAR VERBS, affirmative) FINS L’ACTIVITAT 11. QUI VULGUI POT AVANÇAR MÉS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà