img_20161222_121333

Últim dia de trimestre

L’Últim dia d’escola va ser molt més divertit!!

Vam veure una pel.licula. A 6è A es va veure Hachiko i a 6è B Els minions. Cadascú va decidir què li venia més de gust veure! I quan vam acabar….vam ballar!!!

En acabar vam tenir un esmorzar grupal ben dolç: coca i xocolata!! El pati va arribar ràpid i vam poder gaudir d’un pati més llarg fins que ens van cridar per fer l’amic invisible. La majoria ja sabia qui li regalaba, fins i tot alguns ja sabien qué els hi regalarien! Tothom va tenir regals i moooltes llaminadures.

Com que era un dia per fer festa vam tornar a sortir al pati una estona més i quan quedaven 15 minuts, vam pujar a classe per rebre les notes i despedir-nos de la Patricia, que era el seu últim dia, i dels companys/es!!

A l’enllaç podreu veure un recull del nostre últim dia.

LA classe de 6è A i 6è B, la Carme i la Patricia us desitjem molt Bon Nadal i feliç Any Nou!!

https://goo.gl/photos/2ShXhPRMnBBjLgPJ7

 

Fem un trivial

Bon dia!!

L’últim tema treballat a medi ha sigut sobre la reproducció. Ha sigut un tema que ens ha interessat molt i del que hem après moltes coses sobre el nostre cos i el dels altres.

Vam preparar les preguntes amb tres possibles respostes, vam fabricar un dau, les fitxes i el nostre formatge, que més tard s’ompliria de formatgets de colors.

Desprès….vam començar a jugar!! VAm guanyar formatgets, els vam robar, vam encertar moltes preguntes i també em vam fallar moltes…

A l’enllaç podreu veure un petit recull de les dues classes.

https://goo.gl/photos/jeuN9ox4mQqWV4JW8