Més recursos per anar treballant

Bona tarda!

Esperem que estigueu portant bé el confinament i que aneu fent algunes de les feines proposades per no perdre el fil. Avui us penjarem tres documents pdf per descarregar i anar fent. Es tracta de material de reforç amb activitats que de ben segur en sabreu fer sense gaires dificultats. De moment us posem material de matemàtiques, de català i de medi. A cada document hi ha moltes sessions, us recomanem que feu una sessió o dues de cada assignatura diàries. Aquest material és per imprimir però, si no teniu impressora, podeu utilitzar la llibreta, apuntar l’assignatura, la data, la fitxa que esteu fent, les preguntes i respondre-les allà. Recordeu que aquestes activitats no són obligatòries tot i que sí molt recomanables. Si teniu qualsevol dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Pdf reforç i ampliació llengua 1

Pdf reforç i ampliació llengua 2

Pdf reforç i ampliació mates 1

Pdf reforç i ampliació medi 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà