La primavera ja és aquí!

La primavera ja és aquí! Els dies cada vegada són més llargs i assolellats, però encara falta que arribi “el dia” en que surts al carrer i tot sembla nou i lluminós. L’aire és més càlid i notes com la sang corre amb més força. Aleshores és quan penso que, per fi!, ja ha arribat de veritat la primavera. El primer senyal del bon temps és la florida dels ametllers. Encara fa fred però alguns arbres ja donen senyals de recuperar l’activitat. Veure ametllers florits ens recorda que l’hivern no durarà sempre. Després vindran els cirerers, la prunera, el presseguer i la resta d’arbres fruiters.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/KzwnY8ejk2w" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Escoltem “La primavera” de Vivaldi.

Fem un vídeo com aquest

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/Z19CjkF9xD0" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *