Mobile Learning Awards 2019

S’apropen els Mobile Learning Awards. L’objectiu d’aquests premis és donar a conèixer les millors experiències d’aula desenvolupades per docents i que tinguin com a objectiu l’ús innovador i inclusiu de les tecnologies digitals.

Per a participar, cal publicar l’experiència a Toolbox:

Cal omplir aquest formulari d’inscripció, que romandrà obert fins a l’11 de febrer del 2019.

D’entre totes les experiències presentades pels docents s’escolliran 3 finalistes i guanyadors.

Els criteris de valoració per a la selecció de les experiències finalistes seran: el grau de creativitat, de desenvolupament competencial i d’ús coherent i inclusiu de les tecnologies digitals.

D’entre les experiències finalistes, el Jurat establirà l’ordre guanyador valorant el grau d’innovació, inclusió educativa i de major impacte a l’aula.

Els docents finalistes rebran una invitació per a presentar les experiències dins l’esdeveniment de “Changing Education Together” de mSchools que es durà a terme el 28 de febrer de 2019 en el marc del MWC Barcelona.

En aquest acte es comunicarà l’ordre guanyador de les 3 experiències finalistes i es durà a terme el lliurament dels premis.

El premi serà un curs impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les sobre innovació educativa. Els assistents exploraran un ampli ventall de recursos tecnològics aplicables a l’aula i podran aprendre i compartir amb docents d’altres centres educatius europeus.

El premi inclou vols, hotels, àpats i el cost del curs. Les dates i el detall del programa del curs serà anunciat més endavant.

Consulteu les bases per saber els detalls del concurs.

Publicat dins de Centres, Concurs, Experiències de centre, General, pràcTIC | Deixa un comentari

CodeWeeK 2018

Com cada any aquest 2018 també se celebra la codeweek. Com cada any, també, t’animem a que vsitis totes les activitats que es fan relacionades amb la programació i la robòtica al web de la codeweek.

Aquest any la Comissió Europea està especialment interessada en l’àmbit digital i s’ha proposat com a repte  que l’any 2020 el 50% dels centres europeus participin a la codeweek:

– Digital Education Action Plan

– EU Code Week in schools

Publicat dins de Experiències de centre, General, Institut Terra Roja, pràcTIC, Recursos digitals | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

Formació gratuïta de RO-BOTICA.com

Sessions informatives gratuïtes dirigides a DirectorsCoordinadors TAC i Professorat de centres educatius que volen conèixer els recursos de la robòtica educativa, les seves prestacions didàctiques i les propostes de configuracions d’equipaments per posar en marxa o complementar un projecte formatiu.
Les sessions tindran lloc a l’espai de RO-BOTICA.

 EQUIPAMENTS DE ROBÒTICA EDUCATIVA PER EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA
 EQUIPAMENTS DE ROBÒTICA EDUCATIVA PER EDUCACIÓ SECUNDÀRIA 
Publicat dins de General | Deixa un comentari

1a Conferència Mediterrània de iEARN Pangea

Aquest any és el 30è aniversari d’IEARN: 30 anys compartint projectes col·laboratius en xarxa amb participants de 140 països. Projectes que permeten treballar totes les àrees curriculars, l’àmbit digital, els valors socials i cívics, la competència plurilingüe i multicultural. Per commemorar aquest aniversari, l‘equip de coordinació d’iEARN Pangea (iEARN Catalunya), juntament amb alguns companys dels centres del Mediterrani sud, vam adquirir el compromís d’organitzar la 1a Conferència Mediterrània a Badalona els dies 4, 5 i 6 de juliol.
 
L’equip impulsor i coordinador del programa d’aquesta conferència ha aconseguit reunir en aquests 3 dies entitats, projectes i ponents que ens fan dir que seran unes jornades molt productives. Podeu consultar el programa a la web de la conferència. Hi trobareu, entre d’altresProActiva Open Arms, Stop Mare Nostrum, Najat El Hachmi, Projectes “Fotem el camp” i “El barco del exilio”, Narcís Vives, Eduhack (Fundació Bofill), mSchools… A les tardes hi haurà workshops amb BDN Lab, Make & Learn, Flub del FabLab BCN… Es presentaran també els projectes propis d’IEARN Pangea i dels altres centres IEARN del Mediterrani sud.
 
S’ha demanat al Departament d’Ensenyament que certifiqui la participació en aquesta conferència com si es tractés d’una formació de l’Escola d’Estiu. Tindran certificació qui participi els tres matins i les dues tardes (20 hores) i qui només pugui assistir-hi als matins (15 h).
 
Trobareu el formulari d’inscripció a la web de la conferència.

Per a més informació podeu anar al web de iEARN Pangea.
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Setena jornada WebQuestCat

El proper 17 de març de 2018, se celebraran les 7enes JORNADES DE WEBQUESTCAT

Serà a Barcelona a l’escola Mossèn Jacint Verdaguer del carrer Lleida 32 08004 Barcelona

Inscripcions e informació a https://sites.google.com/site/7jornadawq/home

Publicat dins de General | Deixa un comentari