CodeWeeK 2018

Com cada any aquest 2018 també se celebra la codeweek. Com cada any, també, t’animem a que vsitis totes les activitats que es fan relacionades amb la programació i la robòtica al web de la codeweek.

Aquest any la Comissió Europea està especialment interessada en l’àmbit digital i s’ha proposat com a repte  que l’any 2020 el 50% dels centres europeus participin a la codeweek:

– Digital Education Action Plan

– EU Code Week in schools

Publicat dins de Experiències de centre, General, Institut Terra Roja, pràcTIC, Recursos digitals | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

Formació gratuïta de RO-BOTICA.com

Sessions informatives gratuïtes dirigides a DirectorsCoordinadors TAC i Professorat de centres educatius que volen conèixer els recursos de la robòtica educativa, les seves prestacions didàctiques i les propostes de configuracions d’equipaments per posar en marxa o complementar un projecte formatiu.
Les sessions tindran lloc a l’espai de RO-BOTICA.

 EQUIPAMENTS DE ROBÒTICA EDUCATIVA PER EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA
 EQUIPAMENTS DE ROBÒTICA EDUCATIVA PER EDUCACIÓ SECUNDÀRIA 
Publicat dins de General | Deixa un comentari

1a Conferència Mediterrània de iEARN Pangea

Aquest any és el 30è aniversari d’IEARN: 30 anys compartint projectes col·laboratius en xarxa amb participants de 140 països. Projectes que permeten treballar totes les àrees curriculars, l’àmbit digital, els valors socials i cívics, la competència plurilingüe i multicultural. Per commemorar aquest aniversari, l‘equip de coordinació d’iEARN Pangea (iEARN Catalunya), juntament amb alguns companys dels centres del Mediterrani sud, vam adquirir el compromís d’organitzar la 1a Conferència Mediterrània a Badalona els dies 4, 5 i 6 de juliol.
 
L’equip impulsor i coordinador del programa d’aquesta conferència ha aconseguit reunir en aquests 3 dies entitats, projectes i ponents que ens fan dir que seran unes jornades molt productives. Podeu consultar el programa a la web de la conferència. Hi trobareu, entre d’altresProActiva Open Arms, Stop Mare Nostrum, Najat El Hachmi, Projectes “Fotem el camp” i “El barco del exilio”, Narcís Vives, Eduhack (Fundació Bofill), mSchools… A les tardes hi haurà workshops amb BDN Lab, Make & Learn, Flub del FabLab BCN… Es presentaran també els projectes propis d’IEARN Pangea i dels altres centres IEARN del Mediterrani sud.
 
S’ha demanat al Departament d’Ensenyament que certifiqui la participació en aquesta conferència com si es tractés d’una formació de l’Escola d’Estiu. Tindran certificació qui participi els tres matins i les dues tardes (20 hores) i qui només pugui assistir-hi als matins (15 h).
 
Trobareu el formulari d’inscripció a la web de la conferència.

Per a més informació podeu anar al web de iEARN Pangea.
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Setena jornada WebQuestCat

El proper 17 de març de 2018, se celebraran les 7enes JORNADES DE WEBQUESTCAT

Serà a Barcelona a l’escola Mossèn Jacint Verdaguer del carrer Lleida 32 08004 Barcelona

Inscripcions e informació a https://sites.google.com/site/7jornadawq/home

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Taller de realitat virtual al CRP Ciutat Vella

Des de l’ Associació Catalana per a la Telemàtica Educativa, ACTE www.acte.cat <http://www.acte.cat>, ens fan arribar la informació d’un taller de realitat virtual, conduit per Jesús Arbues i Joan Gelabert que es celebrarà el proper dimecres 31 de gener del 2018 de 18 a 19:30 hores, al CRP Ciutat Vella, Placeta del Pi, 2, Barcelona.
És un taller totalment gratuït al qual es pot fer la inscripció des d’aquest enllaç.

Publicat dins de General | Deixa un comentari