APADRINAMENT LECTOR

APADRINAMENT LECTOR

Al llarg d’aquest trimestre, hem preparat i finalment,  hem posat en marxa una activitat compartida per  2n. i  6è. de Primària, l’apadrinament lector.

Un cop enllestida la preparació del material ( lectures, quadern d’observacions…), les tutores d’ aquests cursos hem construït parelles de padrins i fillols, de manera que cada nen/a de 6è. farà de padrí/na d’un nen/a de 2n.

L’activitat pretén acompanyar els nens/es de 2n. en el seu procés lector, tot ajudant -los a millorar el seu nivell de lectura, així com fomentar la cooperació entre cicles, mitjançant una activitat motivant, que reforça l´ autoestima i que ajuda a crear una relació afectiva.

Al quadern d’ observacions, apareix en primer lloc, l’ anagrama que  han dissenyat els nens de 6è, tenint en compte la filosofia  de l’apadrinament. Tot seguit, apareix un contracte que ha signat cada parella de padrí/na i fillol/a, on es comprometen a treballar amb responsabilitat, respecte i estimació.

El passat 18 de febrer, vam engegar l´activitat amb una reunió conjunta per tal de fer la presentació de les parelles i la signatura del contracte. El dia 19, els nens/es van començar a treballar; ho faran cada divendres, a l´hora del pati de 6è., durant 10 minuts aproximadament.

àlbum d’imatges