TALLERS P4: Escultura (treball en equip) i Pintura (Mondrian)

Eps famílies!

Aquest nou any el comencem més grans i amb més ganes!

Quan anem al taller d’escultura fem “equips” i entre tots elaborem una construcció ben gran! li posem nom i tot! . No és una feina fàcil! ens hem de posar d’acord, respectar-nos, … però ho hem aconseguit i estem molt contents! I en acabar plasmem la nostra obra d’art en un full!!

També hem fet un taller de pintura on hem après moltes coses sobre en Piet Mondrian!!! Aquest pintor utilitzava en les seves creacions, en moltes ocasions, les figures geomètriques. Ens ho hem passat molt bé pintant i pensant que volia expressar en Mondrian en els seus quadres.

One thought on “TALLERS P4: Escultura (treball en equip) i Pintura (Mondrian)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *