MENGEM MÉS FRUITA!!!

Un cop han passat les vacances de Nadal, i després dels grans àpats habituals en aquestes festes, tornem a reprendre els hàbits saludables.  Aquesta setmana menjarem més fruita a l’escola!!!! Pomes, taronges, mandarines i plàtans. Bon profit!!!

2 thoughts on “MENGEM MÉS FRUITA!!!

 1. Mar

  Moltes gràcies per incentivar el consum de fruita entre els petits de casa…la veritat és que moltes vegades no recordo que la doneu i el javier porta esmorzar!!! A veure si fem els deures i no li posem aquests dies que millor que mengi fruita!!
  Salutacions i bona feina…
  Mar

 2. Miriam 6é

  Aquesta idea de la fruita es molt bona per què hi ha nens que segurament NO MENGARAN fruita a casa i es molt important per la salud d’una persona.
  Gracies per veure el comentari
  Miriam

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *