Sortides i excursions

EXCURSIÓ A LA CALA SANTA CRISTINA

El passat dia 23 de maig vam fer l’última excursió de 4t. Vam anar a la Cala Santa Cristina, a prop de Blanes. L’objectiu de la sortida era anar al mateix lloc on Joaquín Sorolla va pintar fa molts anys. A l’escola hem treballat l’obra d’aquest pintor valencià i aquesta excursió va ser útil per fer una bona activitat de cloenda d´aquest treball.
Ens va fer un dia preciós i vam poder disfrutar d’aquell fantàstic paisatge!!!
Aquí teniu les fotos!!!

SORTIDA AL MUSEU DEL CINEMA (GIRONA)

El mes de maig vam poder visitar el Museu del cinema a la ciutat de Girona. Va ser una sortida que ens va ajudar a acabar d’entendre tot el que havíem treballat durant molts mesos a l’escola amb el nostre projecte: EL CINEMA.
Ens ho vam passar molt bé i ens va agradar molt, ja que a més de veure el museu també vam fer una activitat relacionada amb la llanterna màgica, un dels primers invents que va ajudar a que, més endavant, apareixés el cinema.
A continuació, podeu veure algunes de les coses que vam fer!

EXCURSIÓ EN BICICLETA

El dia 20 de març els alumnes de 4t vam sortir d’excursió en bicicleta. Vam sortir de l´escola a les 9 del matí després d´haver provat les bicicletes pel pati. Vam trobar diferents obstacles: vam travessar una riera, vam passar per un pont, vam anar per camins de terra amb pedres i sots,… La policia ens va parar el trànsit cada vegada que havíem de travessar una carretera i protecció civil ens va acompanyar durant tot el camí per si necessitàvem alguna cosa.
Ens ho vam passar molt bé!!!
A continuació veureu les fotos de la sortida.

SORTIDA A GRANOLLERS, CAPITAL DE LA NOSTRA COMARCA

El dia 6 de novembre i el 13 de novembre, els alumnes de 4tA i 4tB respectivament, vam anar d´excursió a Granollers per tal de donar punt i final al tema de medi que vam estar treballant durant els primers mesos de curs: “LA NOSTRA COMARCA”.
Vam treballar en equips i vam descobrir moltes coses sobre la nostra capital. Aquí podeu veure algunes fotografies:

TENS EL TEU BUS
El mes de setembre vam fer una activitat que organitza cada any l´Ajuntament de Lliçà sobre la mobilitat amb el bus urbà del municipi. Vam estar fent una maqueta d´un bus, ens van explicar com funcionava el bus urbà del poble i vam estar fent jocs relacionats amb el tema.
Aquí sota teniu algunes imatges sobre l´activitat que vam fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà