Coneixement del medi

APARELL CIRCULATORI

El dia 6 de febrer vam fer una conferència sobre l’aparell circulatori a l’escola Rosa Oriol Anguera feta per l’Eloy, l’Adrià i el Joel. Hem fet un Power Point per presentar el treball, la informació la vam treure d’una pagina web que ja ens tenien preparada, una maqueta perquè es poguí fer visual la circulació i un treball escrit sobre l’aparell circulatori. Ens ha agradat molt fer aquest tema junts i ens ho hem passat molt bé.

Eloy Artuñedo
Adrià Gómez
Joel Pérez

APARELL RESPIRATORI

Aquests dos trimestres hem estat estudiant el cos humà a la assignatura de Medi, a nosaltres ens va tocar l’Aparell Respiratori. Vam buscar molta informació, la qual vam utilitzar per fer un Power Point i exposar-lo a classe. Vàrem fer una maqueta on havíem de realitzar les parts de l’aparell. Ens va resultar molt divertit treballar amb equip. Ens va costar molt trobar imatges relacionades amb el tema, però amb el temps ho hem solucionat. Ens ha agradat molt treballar aquest tema i ens ha semblat interessant.

Carla Vergara
Nadia Vázquez
Gemma Miquel

APARELL LOCOMOTOR: OSSOS

El 23 de gener a l’ Escola Rosa Oriol vam fer una conferència sobre l’aparell locomotor: els ossos.  Primer vam començar fent el treball escrit veient vídeos de l’aparell locomotor. Vam tenir dificultats a l’hora de posar títols als diferents apartats del treball. Després vam fer una maqueta que no va sortir bé, però vam tenir un altre idea i vam  fer un esquelet de cartolina i un pòster amb els ossos més importants. Va ser divertit quedar entre nosaltres i acabar el treball juntes. Ens ha agradat molt fer aquest treball de medi.

Thairi Salvador

Lucia Ruiz

Laura Jiménez

APARELL LOCOMOTOR: MÚSCULS

El mes de desembre a la classe vam parlar de fer unes conferències dels diferents aparells del cos humà, per aquest motiu ens vam reunir el  Daniel, Juanda, David i Víctor per fer una conferencia. Per sorteig ens va tocar l’aparell locomotor “els músculs”.  Però nosaltres el que volíem treballar era l’aparell respiratori.

Aquest tema ha estat complicat, ja que no era dels primers que volíem treballar. Però  té molta informació i això ha ajudat a completar-lo.

Juan David Guarín

Daniel Bartolomé

Víctor Velasco

David Álvaro

APARELL DIGESTIU

L’altre dia vam fer una conferència sobre l’aparell digestiu.

Aquesta conferència ens ha semblat molt interessant i divertida. Ens ha costat una mica al principi, però al final tot bé. Creiem que ho vam fer bastant bé. La maqueta ha sigut molt difícil, però amb l’ajuda de les mares l’hem acabada. Ens ha quedat molt bonica. Amb la web que ens va recomanar el Pau, ens va resultar més fàcil. Cada divendres anàvem a casa d’algú, per poder treballar diferents continguts, que a classe no acabàvem.

Carla Cano

Daniela Del Pino

Koldo Martinez

Marc Ribas

APARELL EXCRETOR

Entre aquets dos trimestres vam fer un grup de tres per fer un treball de l’aparell Excretor.

Primer vam fer unes activitats sobre el nostre tema i després el professor ens les va corregir.

Després que el professor ens les avalués, vam co

mençar el treball escrit. Quan el vam acabar, vam començar a fer el power point. En aquesta presentació vam posar vídeos, fotos i no molta lletra. Com el professor volia.

Un dia vam quedar a casa del Carlos, per fer la maqueta. Va costar molt, però al final vam tindre molt bons resultats.

El dia 14 de gener, vam fer la presentació del nostre  tema a la classe i va anar molt bé.

 

Raúl Anaya

Carlos Gallego

Raúl Villamayor

SISTEMA NERVIÓS

Aquest trimestre hem treballat el sistema nerviós i, per això, hem fet una conferència. Ens va costar una mica perquè no ens sabíem molt bé el text i ens vam equivocar en algun punt, però al final ho vam aconseguir treballant en equip. Vam fer una maqueta amb leds que indicava el recorregut dels moviments voluntaris i reflexes. El Power Piont va ser bastant fàcil, i vam trobar molta informació.

Ens va agradar molt treballar en equip!

Alicia González

Anna Mendieta

Ariadna Rivas

Aquí us deixem unes fotos de les fantàstiques conferències que hem fet!!