Damaris Quiroz, Ferran Redin i Sergi Cabello

3r d’ESO optativa de revista 

El 21 de març els alumnes de1r i 3r  d’ESO vam fer una sortida junts al MNAC, com a activitat del projecte de  “Tutoria Entre Iguals”.

Vam anar tots al MNAC, però a diferents hores perquè al tram no entràvem tots.

El primer que vam fer en arribar al museu va ser deixar les nostres coses als armariets  per poder anar a veure les sales del museu i poder completar les fitxes que ens va donar la nostra professora de dibuix, la Maria.

Vam anar primer a la zona del gòtic i després al romànic.

Després de veure les sales vam dibuixar unes escultures nues en el bloc d’apunts.

Més tard, vam anar fora del MNAC a dibuixar persones en moviment, gent que passava per davant del museu. Molts van dibuixar un músic que tocava la guitarra.

Seguidament  vam fer el joc de pistes fet amb  codis QR. Havíem de buscar el nom d’un pintor que tenia obres exposades al Mnac. Vam poder endevinar totes les pistes que ens donaven  els codis QR i així vam poder endevinar el nom del pintor: Fortuny.

Opinions dels redactors:

Sergi Cabello

Hi havia massa gent i era una mica difícil dibuixar les persones en moviment. Va ser molt divertit perquè no havia  estat mai a un museu però  no em van agradar els quadres.

Damaris Quiroz

La veritat és que em va agradar, va ser divertit dibuixar la gent que hi havia al carrer,  veure obres al museu va estar bé, ja que mai havia estat en aquest museu.