Jennifer Martínez         

 2n. CFGM Gestió Administrativa

Des del dia 5 fins al 26 de novembre de 2017, 4 nois del CFGM de Gestió Administrativa vam fer un intercanvi amb Hamburg; en aquest intercanvi també van participar noies de CFGS d’Educació Infantil i de Sociocultural. En total érem 11 alumnes de l’Institut Severo Ochoa.

Va ser una experiència inoblidable per a cadascun de nosaltres. Vam realitzar les nostres pràctiques allà. Els 4 ens havíem de comunicar en anglès.

Ens ha encantat Hamburg, tornaríem a fer aquest meravellós viatge. A part d’Hamburg, també vam estar un dia a Berlín i un altre a Bremen.

A la tardor Hamburg és una ciutat freda i de clima ennuvolat on sovint plou; la temperatura al matí era de 2 graus. A les 5 de la tarda ja és de  nit, per tant quan sortíem de les pràctiques es feia de nit i quan volíem visitar algun monument ho havíem de fer de nit.

Per anar a Berlín ens vam aixecar molt d’hora perquè el nostre autocar sortia a les 8 i vam arribar a Berlín a les 11. Tot el dia va estar ennuvolat i després, a la tarda, va començar a ploure.

Vam poder veure el mur de Berlín i ens vam fer moltes fotos al llegendari dibuix del petó dels dos polítics.

 

 

Dos de nosaltres vam anar a Bremen, que també es un poble molt bonic, ple de cases velles i amb colors vius. No és una gran ciutat com Berlín o Hamburg però, al meu parer, és més bonic amb diferència i té molta més cultura.