Un capitol més de “La que se avecina”

Una vegada més tenim un altre capítol de la temporada 11 de La Que Se Avecina. Hi passen moltes coses, però us explicarem el més impactant. En aquest capítol el més impactant és que el company boig de la clínica on estava ingressat el Bruno Quiroga va a l’edifici on ell viu i s’intenta auto convidar i el Bruno el fa fora. L’Agustin mira l’anunci de l’Amador que lloga una habitació al costat de casa del Bruno i ell li lloga. L’Amador s’adona que l’Agusti té una malaltia que té moltes personalitats. Ell per treure més diners li cobra a totes les personalitats que pot fins que l’Agustin se n’adona i li demana els diners que li ha estafat. L’amenaça dient-li que si no els els retorna el denunciarà. L’Amador l’intenta enganyar i disfressar-se de diferents personatges imitant la personalitat boja de l’Agustin. Apareix la personalitat neonazi i li clava una pallissa i l’Amador aconsegueix el diners per retornar.

 

Resultat d'imatges de la que se avecina temporada 11

Iris, Sergio 3rB

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *