Conseqüències de portar roba de marca

Ara us parlarem sobre un tema que influeix molt a la gent , sobretot als adolescents.Del tema que estem parlant és el de les marques de roba. Pot semblar una ximpleria però és un tema bastant seriós. Hi ha molta gent que no se n’adona  i està molt afectada per les marques. Molta gent jutja a les persones segons les marques o roba que portin sense encara haver-les conegut.

També hi ha moltes persones que per diferents circumstàncies no poden portar marques. En molts casos aquestes persones se senten inferiors perquè senten que no encaixen pel simple fet  que no poden portar marques. A molta gent li agrada portar marques perquè simplement es volen sentir superiors.Volen que la gent pensi que tenen diners i que vesteixen amb roba cara ,i d’aquesta manera els respectin més i els acceptin.

Però també hi ha maneres d’evitar que això passi. Lògicament no prohibirem a la gent que es compri roba de marca perquè cada persona té els seus gustos i pot fer el que  vulgui. Però el que si que  podem fer és no presumir tan d’això i no sentir-se superior simplement per aquest fet.  La nostra opinió és que cada persona té dret a portar el que vulgui, però no volem que per això es cregui més que els altres perquè sense adonar-se’n fa sentir malament a altres persones.

Resultat d'imatges de marques de roba

 

 

 

Lucia Campos Silva , Anna Macias Aranega

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *