Opinió sobre Instagram

Com a l’Institut Les Termes, els nois i noies utilitzen sovint l’app d’Instagram, vam pensar fer una enquesta per saber fins a quin punt d’ importància i utilitat arriba aquesta app en el dia a dia  dels nois. Un cop finalitzada l’enquesta, hem arribat a la conclusió que quantes més hores dediquis al teu perfil, més seguidors pots arribar a tenir, ja que hem observat que les persones que hi dediquen més temps tenen més seguidors. També hem comprovat que a la gent no li importa l’opinió dels altres, però sí que publiquen fotos actuals, que agradin als altres. Hem vist que els de 1r tenen menys seguidors, ja que la gran majoria no hi dediquen tant temps perquè el seus pares no els deixen.

 

Aquest article s'ha publicat dins de Enquestes, Opinió i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *