La Patrona

castellers.gifHola sóc la Diana dels castellers de 4tA i us explicaré la patrona:El divendres 8 de maig vam celebrar la patrona va ser molt divertit primer vam redactar el escrit que llegiríem a la Mare de Déu i desprès vam anar a oferir a la Mare de Déu les nostres flors que aquest any eren blanques. Desprès de fer l’ofrena floral vam llegir els nostres escrits a la Mare de Déu.Al sortir vam fer la cursa: els que van participar primers van ser les nenes i els nens de primer, desprès els de segon i els de p3,p4,p5.Els petits van anar separats o sigui sense grups.  Desprès els de tercer que també van anar per grups i els mes grans d’aquet edifici, els de quart que som nosaltres, vam participar.  El meu grup va quedar 4rt però no m’importava per què en la final la meva classe va quedar 1ra i això és el que més m’ha agrada’t i no oblideu mai que d’important és participar no guanyar perquè jo pensava que el important seria guanyar i no participar i em vaig equivocar . 

Diana Mirila

dsc01855.JPG