els memorials

castellers.gifHola nens i nenes sóc l’Ariadna una alumna de 4tA. Jo explicaré els memorials Alfons Corral Martínez que consisteixen en que les mestres, ens donen un full i elles ens diuen un títol, nosaltres ens hem de inventar un text . En castellà es titulava “un dia en la escuela Sant Jaume” i nosaltres anàvem escrivint, quan acabem fem el  pseudònim pot ser inventat o de qualsevol manera, també hem de posar el nostre nom,la classe, curs i si és de castellà o català .El de català és diferent  perquè nosaltres ens hem d’inventar un text que tingui sentit .Desprès els passem ha ordinador, també fem el pseudònim amb les paraules que em dit abans. A final de curs es fa un llibre amb els guanyadors.

Quan tothom ho té tot acabat el de castellà i català els professors ho porten al jurat i ho valoren i desprès el dia 23 de abril Sant Jordi donen uns premis. Hi ha cinc finalistes i cinc guanyadors del premi .Pugen a l’ escenari i el jurat els dona un diploma i un regal.  Dins hi ha un llibre on surten tots els memorials, un estoig, uns llapis que són fets a mà i un llibre de Geronimo  Stilton, cada any canvien el regal. Jo vaig ser finalista quan anava a primer i el títol era El cargol i l’Ariadna s’expliquen un secret. 

                                                                                        Adéu fins un altre amics.

Ariadna Rodriguez Sanchez

dsc01799.JPG