Expiación

Una nova recomanació de l’Olga Espuny. Mireu què diu del llibre: El començament de la novel·la se’m va fer una mica feixuc per la seva lentitud. Vaig haver de superar les cinquanta primeres pàgines per entrar en l’univers de la història. D’una manera subtil, les elaborades descripcions van donant pas als protagonistes. Amb ells vaig tenir la mateixa sensació. Les descripcions en filigrana de tots els seus actes i moviments condueixen el lector, d’una manera gairebé impercentible, cap a l’univers dels seus móns interiors. I a partir d’aquí, cap a la certesa que res és el que sembla. Alguna cosa està a punt de succeir. I certament succeiran moltes coses. O potser només una. Un mateix fet pot tenir moltes òptiques. No hi ha només una sola veritat. La història que començava ambientada en la residència estival d’una família burgesa de l’Anglaterra de començaments de segle, va canviant de context. I agafa el ritme d’un thriller. Una gran història d’amor amb un final totalment inesperat.

image

Expiación
Autor: Ian McEwan
Editorial Anagrama

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà