Expiación

Una nova recomanació de l’Olga Espuny. Mireu què diu del llibre: El començament de la novel·la se’m va fer una mica feixuc per la seva lentitud. Vaig haver de superar les cinquanta primeres pàgines per entrar en l’univers de la història. D’una manera subtil, les elaborades descripcions van donant pas als protagonistes. Amb ells vaig tenir la mateixa sensació. Les descripcions en filigrana de tots els seus actes i moviments condueixen el lector, d’una manera gairebé impercentible, cap a l’univers dels seus móns interiors. I a partir d’aquí, cap a la certesa que res és el que sembla. Alguna cosa està a punt de succeir. I certament succeiran moltes coses. O potser només una. Un mateix fet pot tenir moltes òptiques. No hi ha només una sola veritat. La història que començava ambientada en la residència estival d’una família burgesa de l’Anglaterra de començaments de segle, va canviant de context. I agafa el ritme d’un thriller. Una gran història d’amor amb un final totalment inesperat.

image

Expiación
Autor: Ian McEwan
Editorial Anagrama

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Deixa un comentari

La veritat sobre el cas Harry Quebert

L’Olga Espuny Mas ens recomana una novel·la i ens diu que feia temps que no disfrutava tant amb la seva lectura.
És un thriler ambientat a Nova Anglaterra, paisatges inspiradiors de grans històries.
La trama gira al voltant de l’assassinat d’una noia de quinze anys. Una història plena de mentides en la que la sinceritat lluita per sortir-ne vencedora. Una història d’amor i d’amistat.
L’argument es complica a mesura que van passant les pàgines, però l’autor és capaç de manejar tot el batibull de sucsessos com si fos un malabarista.
Un garbuix de personatges atrapats dins de les seves pròpies mentides, que deixen el lector desconcertat ben bé fins al final.

harry

La veritat sobre el cas Harry Quebert
Autor: Joël Dicker
Traductora: Imma Falcó
Editorial La Campana

Publicat dins de General | Etiquetat com a , | Comentaris tancats a La veritat sobre el cas Harry Quebert

Bajo presión

La mestra Rosa M. Serrano Grau ens recomana una lectura perquè creu que, en els temps que corren avui en dia, és un llibre important de llegir, tant per a pares i mares com a educadors… i a més és molt divertit!

El subtítol és ben suggerent: Rescatar a nuestros hijos de una paternidad frenética.

presion

Bajo presión
Autor: Carl Honoré
RBA Libros

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Comentaris tancats a Bajo presión

Llegir, més enllà de les lletres

La Rosa Boqueras ens recomana aquest llibre perquè ha trobat molt interessant com exposa tot el món que envolta la lectura i el seu procés d’aprenentatge.

1890_Llegir mes enlla de les lletres

Llegir, més enllà de les lletres
Autor: Enric Queralt
Pagès Editors

Publicat dins de General | Etiquetat com a | Comentaris tancats a Llegir, més enllà de les lletres