Fòrum Radiofònic

Benvinguts/des al fòrum!

Aquí podeu comentar i fer tantes preguntes com volgueu! En una secció d’aquesta ràdio ens dedicarem a respondre els vostres dubtes i comentar les vostres propostes. Així, que ja sabeu, si voleu fer-nos una pregunta o proposta, aquest fòrum està obert per a tots i totes!

Al fòrum es poden fer preguntes i comentaris de manera anònima o bé amb un compte, però sempre mantenint un respecte als altres usuaris i no preguntar coses inadequades o que puguin ferir a algú, ja que ho pot veure tothom. Si us plau, feu un bon ús d’aquesta eina.

Una abraçada, i disfruteu del blog!

3 comentaris a “Fòrum Radiofònic

 1. Ja podeu utilitzar el fòrum! Que no us faci por comentar o preguntar!
  Les preguntes que feu per aquí les respondrem en el pròxim programa de “Preguntes i Respostes”. Així com les preguntes, també podeu fer propostes per millorar aquesta ràdio i comentar tot el que volgueu (sempre i quan sigui coherent, es clar).

  Petons radiofònics!

  • Hola ràdio “entre cometes” m’agradaria que en el programa “preguntes i respostes ” ens diguessiu les vostres asignatures preferides y expliquessiu per què

   • Hola Ainara,

    i tant que ho farem. En un dels propers programes us explicarem les nostres assignatures preferides i fins i tot la de tots els alumnes del Santa Eulàlia.

    Fins aviat i gràcies per participar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà