EL PRIMER MAGAZINE DE 6è

Els alumnes de 6è hem acabat l’any 2011 amb aquest magazine. Escolteu-lo tot i a veure si sabeu la resposta a l’endevinalla… podeu escriure-la aquí i entre els guanyadors sortejarem una sorpresa! Animeu-vos a escoltar i participar!


Accions

Informacions

Cap resposta

Una resposta a “EL PRIMER MAGAZINE DE 6è”

13 05 2012
Ràdio Collaso » Ràdio Novel.la (2) (21:25:35) :

[…] Els nois i noies de 6è de l’escola Collaso han preparat aquesta Ràdio Novel.la…. voleu saber què li passa a la cambrera i a l’advocat? Si voleu sentir la primera part igual us situareu millor: Primera part dins del Magazine de 6è. […]

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>