CANTÀNIA 2013

“HA PASSAT UN ÀNGEL”

Aquest és el títol de la Cantània d’enguany. El text és de Guillem Clua i la composició musical de Mariona Vila. Com ja sabeu, la Cantània és una activitat molt especial entre alumnes, professors i tot l’Auditori. Comença amb sessions de formació per a professors, continua amb el treball a l’aula i acaba amb el concert final. Durant el curs 2011-2012 hi van participar 38.000 alumnes d’educació primària i es va representar a diferents llocs de Catalunya, Valladolid, Parla i Magúncia (Alemanya). És un espectacle de gran format i qualitat que es converteix en una vivència musical important i inoblidable per a tots.

Quant a Escola Pérez Sala

Aquest és el bloc que hem creat els mestres per tal de donar a conèixer activitats i propostes d'interès per a famílies i alumnes
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a CANTÀNIA 2013

  1. Laura diu:

    Ahir en Pol i tots els seus companys van participar a la Cantània d’enguany “Ha passat un àngel” i nosaltres hem pogut gaudir-ho. Després de “Arion i el dofí” i “Beceroles”, una experiència inoblidable. Gràcies Marta, gràcies Ceip Pérez Sala, com sempre, un regal per als pares.

  2. MAIKA diu:

    Va ser fantàstic!!! Felicitats als nens i nenes que hi van participar i felicitats a la Marta i al Pérez Sala per fer-ho possible!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *