CANTÀNIA 2015

Els alumnes de 5è, com cada any, han participat de la Cantània que organitza l’Auditori. Enguany té per títol “Al bell mig de la terra”. És una cantata que es prepara des de l’escola, des d’inici de curs, a l’àrea d’Educació Musical amb la mestra Marta Badia sota les directrius i formació dels organitzadors de l’acte. Esdevé una experiència i vivència musical important i inoblidable pels alumnes que hi participen. Felicitats, ha estat molt bonic!

Quant a Escola Pérez Sala

Aquest és el bloc que hem creat els mestres per tal de donar a conèixer activitats i propostes d'interès per a famílies i alumnes
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *