L’Adaptació a l’escola 2013-2014

Els nens i nenes de les classes de P3 A i B tot just han iniciat el seu llarg camí a l’escola. La majoria es mostren molt contents de poder jugar amb altres nens i nenes, i de descobrir noves joguines i nous espais, però encara n’hi ha d’altres que els costa una mica més.
Les famílies heu de col.laborar per tal de que aquest nou període sigui el més agradable possible per als infants. Des de l’escola us volem donar alguns consells que de ben segur us ajudaran a aconseguir-ho:
– És molt important que sigueu puntuals, a les entrades i a les sortides.
– Els pares i mares de P-3 poden acompanyar els seus fills/es a la fila durant uns dies. Recordeu que un cop els heu deixat, heu de retirar-vos i posar-vos fora del recinte escolar.
– Si heu de donar qualsevol informació, deixeu una nota per a la tutora dins la motxilla o bosseta del nen/a. Si heu d’anar a direcció o a secretaria, espereu-vos que hagin entrat totes les files. D’aquesta manera evitarem aglomeracions de pares i mares, i l’entrada dels infants a l’aula serà molt més tranquila i relaxada.
– No enganyeu als vostres fills/es. Sempre els heu de dir on van, qui els recollirà, i mai marxeu sense acomiadar-vos, si ho feu, us buscaran i pensaran que s’han perdut.
– A casa podeu parlar de l’escola, però sense atabalar-los, i mai s’ha d’utilitzar l’escola ni el menjador com a amenaça o càstig si s’han portat malament.
– Finalment PACIÈNCIA. Cada infant és diferent, i tots necessiten el seu temps.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Visita a l’Aquarium de Barcelona

Publicat dins de Excursions, P3, P4, P5 | Deixa un comentari

P-3 VA A LA GRANJA

Els nens i nenes de P-3 vam anar a La Granja de Can Deu (a Sabadell).
Allà vam poder veure i tocar molts animals: gallines, conills, una oca, un cavall i un ruc, una vaca, dos cabres, dos porcs i una ovella.
També vam veure i treballar a l’hort. Tot plegat va ser una experiència molt interessant. Però el temps no ens va acompanyar i desprès de dinar vam tornar a l’escola perquè es va posar a ploure.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fem “mones” a P5

Els nens i nenes de P5 vam fer una mona amb pa de pessic, xocolata, mermelada i ous.
A que ens han quedat mones ? (je je)
Per cert, estàven bonísssssimes !!!!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Visita al Museu Paleontològic. P5

El  dia 21 de febrer  els nens i nenes de P5 vàrem anar al museu Paleontològic de Sabadell. Vàrem poder veure i tocar fòssils de dinosaures. En s va agradar molt.

Desprès vàrem anar al bosc de Can déu a dinar i jugar. Vam trobar molts ametllers florits.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

La música ens mou. P5

El dia 19 de febrer els nens i nenes de P5 vàrem anar al Auditori de Terrassa. Vàrem poder cantar, veure i escoltar instruments musicals. Sobretot ho vàrem passar molt bé participant amb els músics.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Psicomotricitat

Els nens de l’escola bressol Ginesta, durant el tercer trimestre han vingut a l’escola a fer psicomotricitat amb els nens de P3.
Han compartit el gimnàs i s’ho han passat molt bé.

Esco

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ENS PINTEN EL PATI DE P-3

Les mestres d’infantil hem pensat de decorar la paret del pati de P-3, però perquè quedi ben bonic primer s’havia de pintar tota la paret.
Aquí podeu veure les mares de P-3 que s’han ofert a ajudar i han dedicat algunes tardes per venir a pintar-nos el pati.
MOLTES GRÀCIES A TOTES!
Desprès les mestres hem rerpoduït alguns dels dibuixos que han fet els nens de les classes dels OCELLS, dels PEIXOS i dels CARGOLS.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

SORTIDA AL GARDEN

Aquesta setmana ja es nota que estem a la primavera. Fa bon sol i comença la calor. Així que els nens i nenes de P-3 hem decidit visitar el Garden de Matadepera per veure flors i plantes. Hem pogut veure moltes: plantes i flors que han de viure dins de casa, d’altres que prefereixen viure al balcó o al jardí, flors per decorar que no s’han de cuidar perquè són de roba, arbres fruiters, molts estris que fan servir per cuidar les plantes… i també ens hem trobat que tenien alguns peixos i ocells.
Tot plegat ens ha agradat molt i ens ha fet sentir que
LA PRIMAVERA JA ÉS AQUÍ!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

TALLERS DE FRUITES

Com ja sabeu l’escola s’ha implicat amb el programa THAO que potencia els hàbits saludables. Des de l’escola ens hem centrat, aquest curs, en treballar per fer un bon esmorzar. Per això hem intentat dedicar els dimecres a que els nens esmorzin fruita, cosa que ha funcionat força bé, i que en molts casos s’ha ampliat i hi ha nens que esmorzen fruita altres dies de la setmana.
Com a activitat compartida amb el personal del CAP hem organitzat un taller on els nens i nenes ha pogut veure i tastar la fruita de diferents maneres: en brotxeta, amb iogurt i en suc.
Esperem que continueu amb una dieta saludable i potencieu el consum de fruites i verdures en els vostres fills.

Publicat dins de General | Deixa un comentari