El dimecres 25.03.15 vam realitzar la taula rodona de 4t. La tarda va ésser molt entretinguda i participativa. El grup de lectura dels adults van exposar les seves impressions sobre els llibres del premi atrapallibres 2014-15, i els alumnes també van dir la seva.
Tant les mares i padrines, com la Isabel (Biblioteca Joan Duch), els mestres i els alumnes havien preparat a fons la sessió i van realitzar aportacions i opinions molt productives i rellevants. Tot plegat va enriquir la nostra percepció dels títols escollits en aquesta edició. Podem afirmar que va ser molt productiu i va lluir molt el treball conjunt entre tota la comunitat educativa.

Va ser una jornada diferent i molt interessant.

Resultats de la votació.

la foto

Recull d’imatges.

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra participació i pel vostre temps.
Us esperem en la propera edició.