alicia-dautremer

L’escola Manuel Ortiz i Castelló participa en el projecte comú de lectura de la xarxa de biblioteques escolars de les comarques de Lleida.
Realitzarem diverses activitats a nivell intern i d’altres obertes a la participació de la comunitat.

Del 21 de febrer al 6 de març de 2014, estarà disponible a la BIBLIOTECA JOAN DUCH (Juneda) una exposició temporal sobre la temàtica de les obres de Lewis Carroll.

També des del CENTRE DE RECURSOS DE LES GARRIGUES, ens han seleccionat unes maletes de lectura adients a l’edat i de temàtica “La literatura de l’absurd”. Aquests llibres i contes els treballarem al llarg d’aquest curs.

Participarem en l’activitat “Els somnis de l’Alícia”.
“El somni de…” pretén fomentar la creació literària a partir de l’escriptura d’un text narratiu breu i afavorir el desenvolupament del procés lector i escriptor, la imaginació i la creativitat partint del gran somni de l’ Alícia en el País de les meravelles.
https://sites.google.com/a/xtec.cat/somnisalicia/

Enllaç del projecte complert:

https://sites.google.com/a/xtec.cat/pclalicia/home

Una de les activitats de centre del  projecte comú de lectura: ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES, ha estat la visualització de la pel·lícula i la seva posterior taula rodona entre els alumnes, la qual ens ha permès orientar i apropar l’alumnat a la temàtica.
Algunes imatges de la sessió: