Es farà la presentació en les jornades Remeis.-

En les properes jornades Remeis es presentarà el Joc R.E.M.E.I.S. per a l’Autocontrol (joc RXA) també denominat Joc per a l’Autocontrol. També en la Recepta Bàsica PS9S que es basa el joc. Això serà en una taula rodona on participaran també professionals de la salut.

Més informació sobre el curs i les jornades http://blocs.xtec.cat/aprenremeis

És una bona ocasió per a fer preguntes.

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *